BELhospice donatorske kutije na benzinskim pumpama EKO SERBIA

Kompanija EKO SERBIA podržala je BELhospice kampanju za prikupljanje sredstava za izgradnju prvog stacionarnog hospisa u Srbiji postavljanjem donatorskih kutija na EKO pumpama u Beogradu i okolini.

Leo D’аеs, belgijski ambasador u Srbiji i predsednik Odbora pokrovitelja BELhospice kampanje, zajedno sa generalnim direktorom kompanije EKO SERBIA, Goranom Dejanovićem, postavio je prvu donatorsku kutiju koje će od danas biti na EKO pumpama. Sva prikupljena sredstva biće usmerena za izgradnju prvog hospisa u Srbiji.

Ovom prilikom gospodin Dejanović je izjavio da im je velika čast da uvek pomažu onima kojima je pomoć potrebna i da su jako ponosni na ovaj projekat budući da su onkološki pacijenti u Srbiji jedna od najugroženijih grupa. Ovaj projekat zaslužuje podršku mnogih kompanija i pojedinaca.

Kompanija EKO SERBIA a.d. osnovana je u septembru 2002. godine kao članica poslovne grupe Hellenic Petroleum, energetskog lidera u Grčkoj i regionu jugoistočne Evrope. U Srbiji je uložila preko 100 miliona evra, a zapošljava preko 800 ljudi. Danas u Srbiji kompanija posluje kroz mrežu od 53 benzinske stanice i planira da nastavi sa ekspanzijom, sa ciljem da proizvodi i usluge kompanije budu dostupne širom zemlje.